Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille!

Registerförare

KontioMehu Oy
FO-nummer 2716298-2
Adress: Hallbergintie 2, 80130 Joensuu
Telefon: +358 400 355 611

Kontaktpersoner

Virpi Rötsä-Kiiskinen
virpi.rotsa-kiiskinen@kontiomehu.fi

+358 41 466 1238
 

Titta Mikkonen
titta.mikkonen@kontiomehu.fi

+358 40 825 2278

Registrets namn

KontioMehu Oy:s kundregister

Syfte och grund för personuppgifter

Personuppgifterna behandlas i enlighet med dataskyddslagen (1050/2018) och annan tillämplig lagstiftning för handhavande och utveckling av KontioMehu Oy:s kundrelationer och affärsverksamhet samt för marknadsföring.

Den rättsliga grunden för behandlingen av personuppgifter är den registrerades samtycke, ett avtal som slutits mellan parterna eller något annat berättigat intresse.

Registrets datainnehåll

KontioMehu Oy samlar in följande personuppgifter om sina kunder:

Information angående kundrelation och order

  • För- och efternamn
  • Kontaktuppgifter (postadress, e-postadress, telefonnummer)
  • Personbeteckning

Information som skall samlas in om användningen av sidorna

  • Information som härletts och profilerats genom analys
  • Information om din terminalenhet och ditt beteende på nätet (IP-adress, webbläsartyp och webbhistorik)
  • Tidpunkt för surfning och sessionens varaktighet

Regelrätta informationskällor

Personuppgifter erhålls från den registrerade i de tjänster som bolaget tillhandahåller i samband med ärendehanteringstransaktioner. Personuppgifter kan vid behov samlas in också från register som förs av offentliga myndigheter i enlighet med bestämmelserna i dataskyddslagstiftningen.

Regelrätta utlämnanden av uppgifter

Personuppgifter kan lämnas ut till KontioMehu Oy:s samarbetsparter om utlämnandet av uppgifterna är nödvändigt för genomförandet av kundrelaterade åtgärder. Enheter som mottar information baserat på denna punkt får använda personuppgifterna endast för det överenskomna syftet och åtar sig att agera i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Uppgifter kan lämnas ut till myndigheten om så krävs enligt en tvingande myndighetsorder eller lagstiftning.

Uppgifter kan lämnas ut utanför EU- eller EES-området. Om uppgifter lämnas ut utanför det förutnämnda området, förutsätter KontioMehu Oy att den som tar emot uppgifterna åtar sig att följa den dataskyddslagstiftning som gäller i Finland.

Skydd av personuppgifter och registret

KontioMehu Oy behandlar uppgifterna med särskild omsorg och säkerställer vederbörlig datasäkerhet för lagring av alla personuppgifter. Skyddet av elektroniskt material har genomförts med brandväggar och andra nödvändiga tekniska hjälpmedel. Eventuellt pappersmaterial lagras i låsta utrymmen.

Tillgången till uppgifterna är begränsad endast till personer för vilka användningen av uppgifterna är nödvändig för det ändamål som nämns i sekretesspolicyn. Uppgifterna skall behandlas konfidentiellt i alla avseenden.

Datalagring

Personuppgifter sparas endast så länge uppgifterna är nödvändiga för de ändamål som har nämnts i denna sekretesspolicy och för upprätthållande av partens kundrelation.

Uppgifter får lagras under en längre period endast, om tvingande lagstiftning eller myndighetsorder kräver det.

Den registrerades rättigheter

KontioMehu Oy ser till att den registrerades alla lagenliga rättigheter förverkligas. Den registrerade har bland annat rätt att:

  • Återkalla sitt samtycke till användning av personuppgifter – Om vi be-handlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke, har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke genom att meddela oss att du öns-kar göra det. I det fallet bör man kontakta den kontaktperson som nämns i redogörelsen.
  • Rätt att begära radering av personuppgifter – Du har rätt att kräva att dina personuppgifter raderas från våra system, till exempel, om sam-tycket har återkallats, syftet med användningen av personuppgifterna har upphört eller användningen av personuppgifterna orsakar dig skada eller olägenhet.
  • Rätt till tillgång till personuppgifter – Du har rätt att kontrollera vilka uppgifter om dig som finns i registret. Granskningsbegäran bör göras skriftligen genom att kontakta registrets kontaktperson.
  • Rätt att korrigera personuppgifter – Du har rätt att begära rättelse av uppgifter som du anser vara inexakta eller felaktiga. Du har också rätt att begära att ofullständiga uppgifter kompletteras.
  • Rätt att begränsa behandlingen av uppgifter – I vissa situationer har du rätt att kräva att vi begränsar behandlingen av dina personuppgifter.
  • Rätt att motsätta dig behandling av uppgifter – I vissa situationer har du rätt att motsätta dig behandlingen av dina personuppgifter.
  • Rätt att få uppgifter överförda från ett system till ett annat – Om vi har behandlat dina uppgifter baserat på ditt samtycke eller för att uppfylla ett avtal med dig, har du rätt att få de uppgifter du har lämnat elektro-niskt till oss i ett vanligt använt format så att uppgifterna kan överföras till en annan tjänsteleverantör.
  • Rätt att inte bli föremål för automatiserat beslutsfattande – KontioMehu Oy använder inte uppgifter för att profilera besökare eller fatta andra automatiserade beslut.
  • Den registrerade kan utöva samtliga ovanstående rättigheter genom att skriftligen kontakta kontaktpersonen. KontioMehu Oy kommer att ge-nomföra de åtgärder som överensstämmer önskemålen i enlighet med lagstiftningen och de tidsfrister som anges i den.
  • Den registrerade har också rätt att lämna in ett klagomål som berör be-handlingen av personuppgifter till tillsynsmyndigheten (dataskyddsom-budsmannen).

Kakor

KontioMehu Oy:s webbplats använder kakor. Kakor används för att lagra webbplatsens användares inställningar och för att spåra de avsnitt som användaren besöker på webbplatsen.

Du kan läsa mer om användningen av kakor i vår kakpolicy.

Om ändringar till sekretesspolicyn

Sekretesspolicyn kommer att hållas uppdaterad och den uppdateras vid behov. Om ändringar till sekretesspolicyn tillkännages på KontioMehu Oy:s internetsidor.

Sekretesspolicyn uppdaterades senast den 1 december 2020.

Din kundvagn är tom

Villkor

Päivitetty 1.12.2020

1. Verkkokauppa

Palveluntarjoajan yhteystiedot

KontioMehu Oy
Hallbergintie 2
80130 Joensuu

0400 355 611
info@kontiomehu.fi
www.kontiomehu.fi
2716298-2

Verkkokaupan tuotteita myy KontioMehu Oy, Y-tunnus 2716298-2. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Hyväksymällä nämä toimitusehdot verkkokaupan asiakas vakuuttaa tutustuneensa huolellisesti ehtoihin ja ilmoittaa hyväksyvänsä ne.

2. Tuotetiedot ja hinnat

Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä kunkin tuotteen esittelyn yhteydessä verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Maksunvälittäjänä toimii Klarna.

3. Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteessa www.kontiomehu.fi. Tuotteet tilataan siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Tilauksen tehtyään asiakas on sitoutunut seuraamaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi. Asiakkaan tulee olla viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tilausvahvistuksessa on jotain korjattavaa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tekemällä tilauksen asiakas antaa suostumuksensa tietojen rekisteröintiin KontioMehu Oy:n asiakasrekisteriin sekä tietojen luovuttamisen tilaukseen oleellisesti liittyville kolmansille osapuolille (esim. maksunvahvistaja ja kuljetusyhtiö).

Tuotetta verkkokaupasta tilatessaan asiakas hyväksyy voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. KontioMehu ei vastaa mahdollisista asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista tai häiriöistä, jotka aiheutuvat asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista. KontioMehulla on oikeus perustellusta syystä (esim. epäilty tietojen väärinkäyttö) kieltäytyä toimittamasta tilausta.

4. Maksaminen ja maksutavat

Verkkokauppamme maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta käytettävissänne olevat maksuvaihtoehdot ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku sekä osamaksu.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksytte Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt KontioMehun yleiset ehdot.

5. Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, lähetämme asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustiedot. Asiakkaan velvollisuus on tarkastaa aina tilausvahvistuksen sisältö. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säilytä tilausvahvistus siihen saakka, kunnes olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Nämä tiedot löydät tilausvahvistuksesta.

Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa, ja ole viipymättä (viimeistään 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta) yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausvahvistusta.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

KontioMehu Oy
Hallbergintie 2
80130 Joensuu

0400 355 611
info@kontiomehu.fi
www.kontiomehu.fi
2716298-2


Parhaiten asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8.30-16.00.

6. Toimitustavat ja -kulut

Verkkokaupassamme on käytössä joustava toimitushinnoittelu, eli toimitushinnat voivat vaihtua tilausajankohdan sekä tilatun määrän ja toimitustavan mukaan. Tarkat toimitushinnat ja -kulut näet tilauksen yhteydessä ennen kuin olet vahvistanut tilauksesi. Pidätämme oikeuden toimitustapojen ja -kulujen muutoksiin. Toimitukset ainoastaan Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa.

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. 

Toimitamme tuotteet valitsemallesi noutopisteelle tai kotiinkuljetuksella. Huomioithan, että joissakin tapauksessa kuljetusyhtiö voi tehdä muutoksia toimituspisteeseen, esimerkiksi, mikäli valittu noutopiste on täynnä. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Valittavina toimitustapoina on DB Schenkerin noutopistepaketti, Postin postipaketti (palvelupisteet ja pakettiautomaatit) sekä Postin kotipaketti. Tarkemmat kuvaukset toimitustavoista löydät ohesta:

DB Schenker noutopistepaketti

Lähetys toimitetaan noutopisteeseen. Noutopisteitä löytyy esim. K-Markettien ja R-Kioskien yhteydestä. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Joissakin tilanteissa tilauksesi voidaan lähettää useampana pakettina (esim. tilausmääristä riippuen). Näissä tilanteissa saat siis useamman saapumisilmoituksen. 

Posti postipaketti

Toimitus joko Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen ja ohjeet noutamisesta tekstiviestitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Tilaus on noudettavissa Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista 7 vuorokauden ajan. Joissakin tilanteissa tilauksesi voidaan lähettää useampana pakettina (esim. tilausmääristä riippuen). Näissä tilanteissa saat siis useamman saapumisilmoituksen.

Posti kotipaketti

Postin tarjoama kotiinkuljetuspalvelu, jossa tilauksesi toimitetaan kotiovelle saakka. Tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon ollaan Postin toimesta yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimitus arkipäivisin.

Toimituskulut

Yksi iso kuohujuomapullo painaa noin 1,5 kg, piccolokuohujuomapullo noin 0,4 kg ja mehupullo noin 0,8 kg. Toimituskulut sisältävät varsinaisen lähetyskulun lisäksi särkyvän tuotteen käsittelylisän sekä pakkausmateriaalit.

Tilauksen paino

DB Schenker noutopistepaketti

Posti postipaketti

Posti kotipaketti

< 10 kg

9,90 e

14,90 e

19,90 e

10-20 kg

14,90 e

19,90 e

24,90 e

20-40 kg

19,90 e

39,90 e

32,90 e

40-60 kg

29,90 e

59,90 e

39,90 e

60-80 kg

39,90 e

79,90 e

44,90 e

80-100 kg

49,90 e

99,90 e

49,90 e

100-150 kg

79,90 e

159,90 e

59,90 e

150-200 kg

99,90 e

219,90 e

79,90 e

> 200 kg

149,90 e

299,90 e

99,90 e

7. Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Lähetämme kuitenkin tilauksesi normaalitilanteessa 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta meille. Mahdolliset poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu tuotetiedoissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme teille välittömästi viivästymisen toteamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista mahdollisista haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista, mikäli ne ovat etukäteen tiedossa.

8. Tilauksen palautus ja reklamaatiot

Tilaukseen sovelletaan Suomen kuluttajasuojalain (38/1978) mukaista 14 päivän peruutusoikeutta lain säätämin rajoituksin. Peruuttamisoikeus koskee alkuperäiskuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden pakkausten on oltava avaamattomia.

Jos haluatte palauttaa tilauksenne osittain tai kokonaan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamishetkestä. Ohjeet palautukseen saatte asiakaspalvelustamme.

Toimi näin, mikäli haluat palauttaa tilauksesi tuotteita

1. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko

2. Ilmoitta meille seuraavat tiedot

  • tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero
  • tilausnumero
  • palautettavat tuotteet ja määrä
  • palautuksen syy

3. Odota saamianne palautusohjeita ja toimikaa niiden mukaisesti

Palautettavat tuotteet on pakattava helposti särkyvälle tuotteelle asiaan kuluvasti, jotta tuotteet eivät vioitu. Mikäli palautettavat tuotteet särkyvät kuljetuksen aikana ja voimme todeta tuotteiden suojaamisen ja lähetyspakkauksen olleen tilanteeseen nähden puutteellista, pidätämme oikeuden periä meille aiheutuneet kulut.

Suorita palautus viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut asiakaspalvelustamme palautusohjeet. Palautus on maksullinen (alkaen 4,90 e). Palautuskulun hinta riippuu palautettavasta määrästä. Tarkan palautuskulun saat tietoosi asiakaspalvelusta.

Suoritamme maksun palautuksen viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun vastaanotamme virheettömän palautuksen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet tilatessanne, ellei erikseen ole muuta sovittu.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Noutamattomasta lähetetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme meille aiheutuneet kustannukset.

Reklamaatiotapauksessa toivomme yhteydenoton sähköpostitse osoitteeseen info@kontiomehu.fi. Vapaamuotoisessa viestissä tulee ilmoittaa tilausajankohta, sekä mahdollisimman tarkka kuvaus viasta. Myös kuvien liittäminen ilmoitukseen on toivottavaa.

Olette vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

9. Ongelmatilanteet ja virhevastuu

KontioMehu Oy vastaa tuotteissa ja toimituksessa olevista virheistä kuluttajasuojalain mukaisesti. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä mahdollisimman pian (kuljetuksessa vahingoittuneista tuotteista viimeistään 4 arkipäivän kuluessa, kadonneesta tilauksesta noin viikon kuluttua siitä, kun olet saanut toimitusvahvistuksen). KontioMehu vastaa tilauksesta siihen asti, kunnes tilaus on luovutettu vastaanottajalle ja alkaen siitä, kun mahdollinen palautus on vastaanotettu kuljetusyhtiön toimesta.

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, kuvatkaa paketti huolellisesti ennen sen avaamista sekä avaamisen jälkeen ja lähettäkää kuvat sekä tiedot vahingosta meille sähköpostitse osoitteeseen info@kontiomehu.fi viimeistään 4 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta. Noutotilanteen aikana havaittavat virheet tulee reklamoida heti noutotilanteen yhteydessä henkilölle, joka luovuttaa tilauksesi.

10. Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojanne tietosuojaselosteemme mukaisesti.

11. Yleistä

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemalla ratkaisemaan näistä ehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet. Mikäli osapuolet eivät pääse neuvotteluteitse sopimukseen, ratkaistaan riitaisuudet lopullisesti Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakas voi viedä erimielisyyden myös kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

12. Immateriaalioikeudet

Verkkopalvelussa esillä olevat kuvat, tekstit, videot ja muu immateriaalioikeuksia käsittävä sisältö ovat Kontiomehu Oy:n omaisuutta. Materiaalin oikeudeton käyttö on kiellettyä ilman erillistä lupaa.

Presentkort som använts för ditt inköp.